Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Ezek az ingyenes játékok érkeznek az Epic Games Store-ba októberben

Felfedte halloweeni kínálatát az amerikai videojáték-megosztó platform, a közelgő ünnepek apropóján rengeteg ingyenes játékkal üthetjük el az időt.

Epic
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Epic Games Store ingyenesen letölthető játékainak listája múlt héten a Stubbs the Zombie in Tebel Without a Pulse, valamint a Paladins Epic Pack alkotásokkal bővült; az előbbi például egy 2005-ös klasszikus, amit eredetileg még Xboxra adtak ki, míg az utóbbi a népszerű multiplayer shooter, a Paladins kiegészítő csomagja.

Ezt a két videojátékot egészen október 21-éig helyezhetjük örökre a könyvtárunkba, azonban ha lemaradnánk az akcióról, akkor sem kell csüggednünk, hiszen egy harmadik cím is érkezik az Epic halloweeni kínálatába. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Az Among the Sleep Enhanced Edition a 2014-es eredeti túlélős horrorjáték 2017-ben elkészült remastere, melyben egy kisdedet kell irányítanunk egy extrém módon homályos környezetben, miközben egy plüssmackó átölelésével kivilágíthatjuk a szobákat, amelyekben hátborzongató szörnyek leselkednek ránk.

A játékot jövő héten zsebelhetjük be, hiszen október 21-től kezdődően egészen október 28-ig aktuális az ajánlat, ezért érdemes ellátogatnunk minél hamarabb az Epic webáruházába, ahonnan behúzhatjuk ezeket az érdekes címeket.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.