Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Meglincselték a szökött gyerekgyilkos férfit

Néhány napja szökött meg őrizetből egy kenyai férfi, aki saját bevallása szerint legalább 10 ember végzett az elmúlt 5 év során.

Fotó: Unsplash/Joel In't Veld
Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A férfit a hatóságok eredetileg egy 12 és egy 13 éves gyermek hidegvérű meggyilkolása miatt tartoztatták le, azonban a vérfagyasztó beismerő vallomása során közölte, hogy az elmúlt 5 év során további 10 gyermeket ölhetett meg.

Masten Milimo Wanjala ráadásul azt is elmondta a vallomás során, hogy egyes gyilkosságok idején konkrétan kiszívta az áldozatai vérét, mint ahogyan a filmekben és a mondákban a vámpírok szokták – idézte fel az AFP hírügynökség. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Az egyébként mindössze 20 éves férfi megszökött az őrizetből, azonban pechjére a hatóságoknál előbb kapta el őt egy feldühödött tömeg. A férfit Bungoma településen találták meg, mintegy 400 kilométerre attól, ahonnan megszökött.

A tömeg meg is lincselte a gyerekgyilkos férfit, azonban arról nem számoltak be a hatóságok, hogy a tömeges bántalmazásban Wanjala végül életét vesztette-e. Annyit tudni biztosan, hogy nagyon sokan összegyűltek a férfi „móresre tanítására”.

Kenyában meglehetősen nagy problémát okozott sokáig, hogy rejtélyes módon tűntek el gyermekek, meglehetősen nagy számban. Wanjala letartóztatása ilyen tekintetben áttörés volt, viszont a rendőrség gyanúja szerint több hozzá hasonló gyilkos garázdálkodhat.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.