Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Szandi nem viccel, ebben a mellerős pink szettben fog nyomozni

Nehéz olyan szettet találni, ami ne állna remekül a legendás énekesnőnek, aki az Álarcos énekes talán legszórakoztatóbb nyomózója.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szandit mindenki ismeri az országban, legyen az fiatal, idős, fiú, lány, gyermek, édesanya, édesapa… Nagyon fiatalon írt történelmet, és igen hamar vált sztárrá, így az élete is más irányt vett.

Talán soha nem érezhette igazán, hogy milyen, amikor az ember átlagos életet él, aminek van pár előnye, ahogyan a sztárságnak is. Szandi azonban szerény és közvetlen maradt, pár másik hírességgel ellentétben. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az Álarcos énekes egyik új nyomozójaként hétvégente ő is sokat tesz hozzá ahhoz, hogy a show szórakoztató és humoros legyen. Szinte az első pillanattól kezdve felvette a ritmust, és látni rajta, hogy amit csinál, azt valóban élvezi.

Survivor: Zsófi hatalmas zokogásban tört ki (videó)

Szandi nagy nyomozó hírében áll, imád kutakodni a jelek között, de számára is nehéz megfejteni, hogy ki lapul a maszk alatt. Hamarosan újabb lehetőséget kap erre, és mint mindig, most is megadja ennek a módját.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.