Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Survivor: ő Rózsa nagy szerelme, élete párja (videóval)

Rózsa nagyon boldog pillanatokat élhetett át, amikor meglátta élete párját a szigeten, amire egyáltalán nem számított.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Survivor egy olyan játék, ami mentálisan és fizikálisan is komoly erőpróbák elé állítja a versenyzőket, gyakorlatilag már az első naptól kezdődően. Abszolúte nomád körülmények között élnek, miközben időről időre éhezniük kell a kevés táplálék miatt.

Mindez, h a nem lenne elég, rövid időn belül mindenki elkezdi érezni szerettei hiányát, ami sokszor messze fájdalmasabb tud lenni, mint bármilyen fizikális kihívás, vagy maga az éhség. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Rózsa nagyon hamar búcsúzott a küzdelmektől, és akkor úgy tűnt, számára véget ért a Survivor, még azelőtt, hogy az elkezdődhetett volna. Egy fordulat végén azonban visszatérhetett, majd onnan a szerencsének is köszönhetően a TOP-3-ig menetelt.

Survivor-Sabira szerint Zsófi egy önző ember, nem érzi, hogy barátkozniuk kellene

Rengeteg kritikát kapott a törzsön belül, hazugnak és árulónak nevezték, de a közösségi médiában sem kímélték, nagyon durva, sértő szavakkal illeték, amikkel átléptek egy határt.

Rózsa arra biztosan nem számíthatott, hogy a párja megjelenik a szigeten, még azelőtt, hogy kiesett volna a játékból. Természetesen a civil versenyző is elsírta magát, már nagyon vágyott erre a pillanatra.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .