Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,09 Ft
Euró
389,26 Ft
Font
454,72 Ft
Bitcoin
59,247 $

Már tudja, hogy hol folytatja a Real Madrid védője

A brazil hátvéd távozására a következő időszakban kerül sor, a Real Madrid védőjének már megvan az új célállomása.

Fotó: Marcelo, a spanyol Real Madrid játékosa felmutatja a trófeát csapattársai között, miután 4-1-re gyõztek az egyesült arab emírségekbeli al-Ain ellen a labdarúgó klubvilágbajnokság döntõjében az egyesült arab emírségekbeli Abu-Dzabiban 2018. december 22-én. A Real egymás után most harmadszor diadalmaskodott a klubvilágbajnokságon. (MTI/EPA/Ali Haider)
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az egyik olyan játékos, akinek a jelenlegi klubjánál lejárt az ideje, az Marcelo. A Real Madrid balhátvédje a világ legjobbja lett a posztján, kulcsjátékosa volt a klub legjobb közelmúltbeli korszakának, amellyel nem kevesebb, mint 4 Bajnokok Ligája-győzelmet és számos nagy érdemű nemzeti és nemzetközi címet nyert.

A Real Madridnál Marcelo által az utóbbi időben mutatott formája azonban egy veterán játékosra emlékeztet, akinek a fizikuma nem tart vele lépést, akinek a taktikai hiányosságai (különösen a védekezésben) egyre nyilvánvalóbbak, és akinek a Carlo Ancelotti csapatában harmadik balhátvédként betöltött pozíciója azt jelenti, hogy a közeli távozása felé tart. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

A brazil pályafutásának következő lépése azonban nem a visszavonulás. A Fichajes szerint a profi labdarúgás utolsó szakaszát választja, méghozzá a saját hazájában. És nem meglepő módon ezt úgy fogja megtenni, hogy visszatér ahhoz a csapathoz, amelyet több mint egy évtizeddel ezelőtt elhagyott.

Marcelo 2022-től a Fluminense játékosa lesz, és egy új, utolsó szakaszba lép aki játékos, aki mindig is bizonyította elkötelezettségét, gyorsaságát, minőségét, azt, hogy képes átlátni csapata teljes játékszisztémáját, annak ellenére, hogy védő.