Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,88 Ft
Euró
395,10 Ft
Font
467,64 Ft
Bitcoin
56,940 $

Újabb tragédia Iránban – ezúttal egy busz zuhant a szakadékba

Egy nappal azt követően, hogy 177 emberrel a fedélzetén lezuhant egy repülőgép Iránban, újabb tragikus hírről számolhatunk be, melyben a legfrissebb jelentések szerint 19-en vesztették életüket.

Külföld

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

A helyi média jelentése szerint legalább 19 ember életét vesztette, további 24 pedig megsérült, amikor egy busz szakadékba zuhant Teherántól mintegy 80 kilométerre – számolt be róla a BBC.

A helyi hatóság feltételezései szerint műszaki, azon belül is fékhiba okozhatta a balesetet. A halálos áldozatok között egy terhes nő és négy hat éven aluli gyerek is volt.

A közlekedéssel kapcsolatos tragikus hírek lassan mindennapossá válnak az országban, hiszen közlekedésbiztonsági szempontból Iránt a világ egyik legrosszabb országaként tartják számon. A Nemzeti Katasztrófavédelmi Szervezet közlése szerint évente mintegy 15 ezer ember veszti életét közúti balesetben.

Karácsony Gergely választási csalástól tart az újraszámlálás miatt

Budapest főpolgármestere már előre arról beszél, hogy adott esetben választási csalásról fog beszélni, ha bizonyos, általa fontosnak vélt garanciák nem teljesülnek.