Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Megduplázták az oltásért járó összeget Józsefvárosban

Megkétszerezték az oltás felvételéért cserébe igénybe vehető támogatás összegét, ám ennek új feltétele is van.

Egy férfit beoltanak a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcina elsõ adagjával a békéscsabai Réthy Pál kórházban 2021. október 4-én. MTI/Rosta Tibor
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Józsefváros még szeptember első felében döntött arról, hogy a 71.250 forintnál kisebb jövedelemmel rendelkező személyek 10 ezer forintos támogatásban részesülnek, ha beoltatják magukat.

Az egyedülálló kezdeményezést most megkétszerezték, ugyanis ezentúl 20 ezer forintot kaphatnak a koronavírus elleni védőoltás felvételéért azok, akik 99.750 forintnál alacsonyabb jövedelemmel rendelkeznek.  Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Blikk beszámolója szerint az oltásra ösztönző támogatásnak azonban egy új feltétele is van: a pénz felvételéhez a család minden nagykorú tagjának be kell oltatnia magát – kivéve, ha valaki egészségügyi okokból nem kaphatja meg a vakcinát.

A magasabb, 20 ezer forintos összeget azok is kérhetik, akik korábban már igénybe vették a 10 ezer forintos támogatást. A támogatási igény benyújtására január 15-ig van lehetőség, az önkormányzat pedig ráadásul ezután még sorsolást is tervek: öt darab 150 ezer forintos nyereményt sorsolnak ki.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.