Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Újabb három évig támogatja az Audi a győri kézilabdát

Az Audi Hungaria Zrt. három évvel meghosszabbította főtámogatói szerződését az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri ETO KC női kézilabdaklubbal.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

„Vállalatunk elhivatott támogatója a művészeteknek és a sportnak. A Győri Audi ETO KC a világ egyik legsikeresebb kézilabdacsapataként lenyűgöző sikertörténetet ír” – mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a szerződés ünnepélyes aláírásával egybekötött csütörtöki sajtótájékoztatón Győrben.

Hozzátette, cégük számára a régió legnagyobb munkáltatójaként alapvetés, hogy hozzájáruljon a megyeszékely és környéke fejlődéséhez, az ott élők életszínvonalának emeléséhez. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyekért és szervezetért felelős igazgatósági tagja felidézte, hogy a női kézilabdaklub öt BL-aranyérem mellett egyaránt 15 bajnoki címmel és Magyar Kupa-győzelemmel büszkélkedhet.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy mi is hozzájárulhatunk ezekhez a kiemelkedő teljesítményekhez” – fűzte hozzá.

Bartha Csaba, az ETO KC elnöke úgy fogalmazott, csapatuknak továbbra is a világszerte ismert Audihoz, és az általa képviselt brandhez megfelelően kell teljesítenie.

„Bízom benne, hogy az eddigi eredményeink mellett a következő szezonokban is méltóképpen képviseljük a márkát a pályán belül és kívül is” – nyilatkozta a klubelnök, majd felidézte, hogy a vállalat és az egyesület kapcsolata 2006 óta tart.

A csapaton kívül az Audi Hungaria a névadó szponzora a győri multifunkcionális csarnoknak is, amely 2014 óta otthona a női kézilabdázóknak, emellett számos magas színvonalú rendezvénnyel színesíti a város kulturális kínálatát.

A csütörtöki eseményen Alfons Dintner bejelentette, hogy ugyancsak három esztendővel meghosszabbították főtámogatói megállapodásukat a Győri Balettel, a társulatot a műfaj legjelentősebb hazai képviselőjének nevezte, amely a világ leghíresebb színpadain szerepel. Ennek apropóján a sajtótájékoztató elején Ambros Martín vezetőedző, valamint Fodor Csenge, Háfra Noémi és Stine Oftedal négy balett-táncossal együtt lépett fel.

„A Győri Balett évről-évre képes a megújulásra, a fejlődésre, egy olyan magas minőséget és világszínvonalat képvisel, amelyre méltán lehetünk büszkék” – vélekedett Németh Kinga.

Velekei László, a Győri Balett igazgatója felidézte, hogy társulatukat 1997 óta, főszponzorként 2002 óta támogatja az Audi Hungaria.

A támogatás összegéről a felek nem adtak tájékoztatást.

(MTI)

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.