Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Pazar renderfotókon csodálhatjuk meg a Samsung Galaxy S22 Ultrát

A CAD szoftverrel létrehozott fényképeket az eddigi szivárogtatások alapján készítették el.

LetsGoDigital
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A holland LetsGoDigital portál szakemberei elkészítették az eddig ismeretes pletykák alapján a Samsung Galaxy S22 Ultra mobiltelefon háromdimenziós mását, ami egészen pazarul fest.

A kamerarendszer minden bizonnyal egy 108 megapixeles főszenzorból, valamint egy 12 megapixel felbontású ultraszéles kamerából áll majd, ami mellé három további lencsét szerelhetnek, melyek egy különleges dizájnnal ellátott kameraszigetben kaphatnak helyet. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A renderfotókon jól kivehető az S Pen számára tervezett mélyedés, ami az eddigi hírek szerint felkerül az S22 Ultrára, mivel jövőre a dél-koreai gyártó nem tervez piacra dobni új Note készüléket.

Talán ez idézhette elő a lekerekítettről a dobozosabb kinézetre való váltást is, hiszen szakértők egyöntetű véleménye alapján éppen az Ultra léphet a Note-sorozat helyére, ezáltal szűkíthetik a Samsungnál a teljes felhozatalt.

A fekete, fehér és vörös színárnyalatokban pompázó okostelefonok felettébb gyönyörűen festenek, és ha a valóságban is hasonló küllemmel ruházzák majd fel őket, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy méltó kihívói lesznek az iPhone 13 csúcsmodelljeinek.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.