Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Legalább négyen meghaltak a norvégiai lövöldözésben

Többen is megsérültek azt követően, hogy egy ismeretlen elkövető íjjal lövöldözésbe kezdett a Norvégia déli részén található Kongsberg városában.

MTI/EPA/NTB/Hakon Mosvold Larsen
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A helyi sajtó értesülései szerint a rendőrök továbbra is keresik a tettest, aki szerdán kora este eddig ismeretlen okokból kifolyólag egy számszeríjjal és nyilakkal felfegyverkezve a kisváros lakóira támadt a nyílt utcán.

A nyomozók jelenleg azt próbálják kideríteni az elkövető hollétén kívül, hogy terrorcselekmény történt-e, esetleg egy zavarodott elme állhatott-e az incidens mögött – írta a VG napilap. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Korábban már tudni lehetett, hogy többen is megsérültek, a hírportál információi alapján pedig négyen a helyszínen életüket vesztették, ám elképzelhető, hogy az áldozatok száma az elkövetkező órákban tovább nőhet, hiszen voltak, akiket kórházba kellett szállítani súlyos lőtt sebekkel.

A rendőrségi intézkedés során arra kérték a város lakóit, hogy ne hagyják el otthonaikat, miután a támadó egy embert lelőtt az íjjal. Kongsberg lakói továbbra sem mehetnek ki az utcára, mivel az elkövetőt még nem sikerült elfognia a rendőröknek, ezért azt tanácsolták nekik, maradjanak lakásaikban.

Frissítés:

A rendőrség szerda éjjeli sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy ötre nőtt az áldozatok száma, illetve hozzátették, az elkövetőről továbbra sincs pontos információjuk.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.