Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Várkonyi Andrea egy igazán meglepő dolgot jelentett be Instagramján

Várkonyi Andrea egy olyan dolgot jelentett be, amire nem számítottunk, de a bejegyzés alapján már régóta várt erre a pillanatra.

Fotó: Instagram/varkonyiandrea_va
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Várkonyi Andrea nem ma kezdte pályafutását, ez idő alatt pedig megannyi területen kipróbálta magát, és jeleskedett is például műsorvezetőként, de üzletasszonyként is befutott, azonban a tanulás is rendkívül fontos számára, s mint ismeretes, pszichológusként is tevékenykedik, így kétségkívül elmondható, hogy megannyi sikert tudhat már magáénak.

Visszatérve a pszichológiai pályájára, Andrea nagyon is komolyan veszi, hogy több lábon álljon, így rendszeresen tart pszichológiai rendeléseket, és valószínűleg éppen e közegből jött az ihlet, hogy olyan komoly problémákra is felhívja a figyelmet, melyek sokakat érintenek manapság. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Most pedig egy egészen meglepő bejelentést tett közzé közösségi oldalán: Andrea az Instagram-oldalán számolt be követőinek a hírről, miszerint megvalósult egyik régi álma, ugyanis rövidesen megjelenik első saját könyve.

„És ezt lehet?” Olyan sokszor hallom ezt a pszichológiai rendeléseimen, hogy szeretnélek titeket és minden nőt meggyőzni arról: igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni. A könyvet egyelőre előrendelhetitek, de azt is megosztom majd veletek, mikor kerül az üzletekbe. Remélem, ti is annyira fogjátok szeretni olvasni, amennyire én szerettem írni!”

írta Andrea posztjában.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.