Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,73 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,08 Ft
Bitcoin
62,691 $

Új szintetikus droggal kereskedett egy tapolcai nő

Befejezték a nyomozók a vizsgálatot annak az 53 éves nőnek az ügyében, akit pszichoaktív anyaggal való kereskedés miatt tartóztattak le.

Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az ügy adatai szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága tett feljelentést a rendőrségen, miszerint 2020. május 25-én, egy általuk végzett rutinellenőrzés során gyanús csomagot találtak – írta a Police.hu.

A küldemény külföldről érkezett az 53 éves tapolcai lakos nevére, amelyből a hatósági kontroll alatt alu- és simítózáras tasakban kábítószergyanús növényi anyagmaradvány került elő. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A rendőrök a szóban forgó csomagot lefoglalták, a középkorú nőt előállították mintavétel céljából, majd gyanúsítottként kihallgatták a Tapolcai Rendőrkapitányságon.

Az ügyben kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a borítékban érkezett növényi törmelék szintetikus kannabinoid, amely új pszichoaktív anyagnak minősül, továbbá, hogy az asszony szervezetében is új pszichoaktív anyagok maradványai voltak kimutathatók. A gyanúsított ellen új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.