Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,853 $

Survivor: Sabira szerint Rózsa a legundorítóbb ember a Földön

Sabira nem fogta vissza magát, amikor Rózsáról alkotott véleményt, és Zsófihoz hasonlóan nagyon negatívan beszélt a társáról.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem sokkal azután, hogy Sabira megérkezett a Holtak Szigetére, elkezdte szivárogtatni az információkat a többieknek. Dani felkapta a fejét, amikor kiderült, hogy Rózsa is Sabirára szavazott, addig Niltont nem lepte meg a dolog, mert világi árulónak tartja korábbi csapattársát.

„Napok óta érzem azt, hogy Rózsa inkább odahúz, ahol többen vannak, és neki ez nagyon nagy taktikája.” – folytatta Sabira, addig Dani nem teljesen értett egyet azzal, hogy Rózsa áruló lenne, szerinte csak jól taktikázott. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

„Háromszor hazudott nekem Rózsa akkorát, hogy brutális. Meglepődtem, mert nagyon szerettem, és nekem a legeslegnagyobb csalódásom a Survivor-ben, nem gondoltam volna, de Rózsa.”

X-Faktor: kegyetlen kemény oltást kapott Gáspár Laci

Kabát szerint ezt már korábban lehetett látni, nem teljesen értette, hogy Sabirának miért nem esett le sokkal hamarabb a dolog. Ezután volt egy privát beszélgetése Sabirának és Daninak, ahol nagyon kemény szavak hangzottak el Rózsáról.

„Megígérhetem neked, hogy én ezzel a lánnyal soha többet nem akarok beszélni, és találkozni, és nem lesz a barátom. Azt tudom neked mondani, mint amit te mondtál nekem, ‘ha ezzel a lánnyal barátkozol, akkor én nem barátkozom veled’”

Lapozó: 1 2

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.