Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Harminc késszúrással ölte meg anyját egy tinédzser

A tinédzser a holtestett egy talicskával a szomszédos telekre vitte, ahol beledobta egy kútba.

Fotó: Unsplash
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Vita közben késelte meg édesanyját egy 16 éves lány az ukrajnai Vinnicjában. A tinédzser körülbelül 30 alkalommal szúrtak meg édesanyját, majd a holttestet egy talicskába tette és egy kútba dobta – számolt be a Korrespondent.

A 35 éves nő eltűnését anyósa jelentette be október 9-én a rendőrségen, a hatóságok pedig azonnal megkezdték a felkutatására irányuló munkát.  Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A hatóságok vérnyomokat követve bukkantak rá a szomszédos ingatlanon lévő kútba dobott holttestre, mely a be nem fejezett ház központi vízellátására szolgált. 

Andrej Damzin, a vinnicjai bűnügyi vezető közölte, hogy a begyűjtött bizonyítékok alapján a gyanú szerint a nő 16 éves lánya végzett az áldozattal. A tinédzsert őrizetbe vették. 

A lány a bizonyítékok megsemmisítése érdekében kitakarította a házukat, elrejtette a véres ruháit és a gyilkos fegyverként használt konyhakést. Ha a bíróság bűnösnek találja, 15 év szabadságvesztésre ítélhetik. 

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.