Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,53 Ft
Euró
386,78 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
66,745 $

Egy ember meghalt és 14-en megsérültek egy minnesotai bárban történt lövöldözés során

A rendőrség több elkövető után nyomoz, a lövöldözés indítékát még nem sikerült megállapítani.

...svg content...Fotó: Unsplash/Patrick Tomasso
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Lövöldözés tört ki egy minnesotai bárban, Saint Paulban szombatról vasárnapra virradó éjjel, melynek során egy nő életét vesztette, további 14 ember pedig megsérült. A rendőrség több elkövető után nyomoz, de még nem tartóztattak le senkit – számolt be az RT

Steve Linders, a rendőrség szóvivője elmondta, hogy a helyszínre érkező rendőrök “pokoli szituációval” találták szembe magukat a Saint Paulban található bárban. A sérültek közül többen a bárból kijutva a járdán estek össze, míg mások sebesülten feküdtek a földön odabent.  Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Egy nőt már a helyszínen halottnak nyilvánítottak, 14 embert pedig kórházba szállítottak. A lövöldözést követő jelenetekről készült, felkavaró tartalmú videó felkerült az internetre, mely az RT cikkére kattintva megtekinthető.

A rendőrség közölte, hogy a lövöldözés indítékát még nem tudták megállapítani. Todd Axtell, Saint Paul-i rendőrfőnök együttérzését fejezte ki az elhunyt nő szerettei felé, és hangsúlyozta, hogy az ország legjobb nyomozóival dolgoznak rajta, hogy felelősségre vonják a tetteseket.

A vérengzés Saint Paul idei 32 gyilkossága. Tavaly 34 emberölés történt, amire 1992 óta nem volt példa.

Egyre több gyermeknek van szüksége komoly segítségre

Az év első négy hónapjában több mint 10 ezer gyermek fordult a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványhoz, közülük 500-an öngyilkossági szándékkal.