Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,673 $

Ezek a prémium röviditalok a magyarok kedvencei idén

A sörök, borok, pezsgők és likőrök mellett szépen fogynak a pezsgők, a rumok és a ginek is.

...svg content...Fotó: Unsplash/Adam Wilson
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A magyar vásárlók körében a skót, az ír és a japán whiskyk a legnépszerűbbek, de a rumok és a ginek is igen keresett terméknek számítanak online. Az egyik legnagyobb hazai online áruház termékei között 2020. decembere óta érhetőek el a szeszes italok, a Marketplace piactér kínálatában pedig idén szeptembertől rendelhetők – számolt be a Pénzcentrum. 

Szeptemberben a whiskyk hozták a legnagyobb forgalmat, és a sörök, borok, pezsgők és likőrök után ezek váltak az ötödik legnagyobb számban fogyó szeszes itallá.  Soron kívül Orbán Viktor egyik álma, hogy az űrből is láthassa a Földet

A prémium italok magyarországi piacának meghatározó szereplője a WhiskyNet. Csatlakozásának köszönhetően jelentősen bővült az eMAG-on elérhető prémium italok választéka. 

2021. szeptemberében a WhiskyNeten árult elérhető italok közül az alábbiak voltak a legnépszerűbben az online vásárlók körében: 

  1. Diplomático – rum
  2. Plantation – rum
  3. Arran – skót whisky
  4. Nikka – japán whisky
  5. Teeling – ír whiskey
  6. Bobby’s – gin
  7. Mare – gin
  8. Citadelle – gin
  9. Hankey Bannister – skót whisky
  10. J.Gasco – tonik/prémium üdítőital

Fontos megjegyezni, hogy az alkoholtartalmú italokat kizárólag 18 évnél idősebb vásárlók rendelhetik meg, és a rendelés feladásakor rögzített nyilatkozat mellett a futárok, valamint az átvételi pontok munkatársai kérhetik a nagykorúság igazolását az italok átadása előtt.

Orbán Viktor egyik álma, hogy az űrből is láthassa a Földet

Személyesen beszélgetett az új magyar űrhajósokkal Orbán Viktor miniszterelnök, aki elárulta, egyetlen gyerekkori álma maradt, mégpedig az, hogy kívülről is láthassa a Földet.