Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,259 $

Survivor: kínos pillanatok Zsófi körül, Sabira még az arcát sem akarta látni

Rózsa finoman jelezte Zsófinak, talán jobb lenne, ha elmenne, mert ők igenis kíváncsiak Sabira élményeire.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sabira visszatért a nagy hajóútról, ahová nem Zsófit vitte el magával. Ennek valószínűleg már taktikai okai is lehetnek, mert tudja, hogy sokkal több esélye van bennmaradni a játékban, ha Mátéékhoz csapódik.

Ezt meg is tette, és noha Rózsa hátat fordított neki, azt állította, megbocsátott. Talán úgy érzi, Zsófi esélytelenné vált egyedül, bár márt nem egyszer bizonyította, hogy bárhonnan képes visszajönni, és egy ideje verhetetlen a védettségi játékokon. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Sabira Danival hajókázott, ahol megtudta, hogy Bálint már nincs versenyben, aminek nagyon örült, és közölte a társával, hogy ezentúl nem nyit Zsófi felé, mert elege van belőle, és a kezdetektől tudta, milyen ember.

Miután visszatért a hajóútról, gyorsan mesélni kezdte az élményeit, és örült annak, hogy Zsófi nem volt ott, napozott. „Mikor visszajöttem a táborba, láttam, hogy Zsófi fekszik, és napozik. Örültem annak, hogy végre el tudom mondani úgy az élményemet, hogy ő nincs ott.”

Lapozó: 1 2