Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
61,993 $

Már bő két hónapja nem találják a 17 éves mezőfalvai lányt

Körözést adtak ki a dunaújvárosi rendőrök a 17 éves Nárai Alexa eltűnésének ügyében – számolt be róla a rendőrség.

...svg content...Fotó: Police.hu
Belföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Police.hu-ra közzétett közlemény szerint a 17 éves lány még július 29-én, a fővárosi VIII. kerületi befogadó otthonból távozott engedély nélkül.

A felkutatására elindultak a rendőrök, azonban még nem találták meg, egyelőre tehát ismeretlen a tartózkodási helye és nem adott életjelet magáról.

Nárai Alexa 183 centiméter magas, vékony testalkatú, oldalt felnyírt narancsvörös hajú és barnaszemű, testét tetoválások díszítik.

Nyakán egy kiterjesztett szárnyú madár, homloka jobb oldalán Sunrise felira, bal arcán szív abrá, jobb csuklója felett pedig „Mommy 1972.09.22’ felirat látható.

Mint a rendőrség is írja, az orrában és a szájában karikát, piercinget, fülében pedig tágítót visel, melyről szintén felismerhető.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármit is tud, az jelentkezzen személyesen, hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot; vagy névtelensége megőrzése mellett a 06-80-555-111-es Telefontanút vagy a 112-es segélyhívót.

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.

Ezzel a góllal nyertek Szoboszlaiék, necces volt

Szoboszlai Dominik csapatára egy nehezebb mérkőzés várt a még mindig nyeretlen Crystal Palace ellen, de mint mindig, most is a 3 pont megszerzése volt a legfontosabb.

A várható maximum hőmérsékletek vasárnap Magyarországon

Összességében nem vár ránk egy túlzottan hideg vasárnap, ugyanakkor napozni sem fogunk túl sokat, néhol esni is fog az eső.