Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Magyarország egyik legnagyobb sztárját látta vendégül Rácz Jenő az éttermében

Sorra váltják egymást az ismertebbnél ismertebb személyek és sztárok Rácz Jenő éttermében, ami továbbra is hatalmas sikerrel üzemel.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő megannyi olyan álmot valósított meg az élete során, amelyek a többség számára valóban csak álmok maradnak. A Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP sztárjánál a tehetség és a kitartás jelentette a különbséget.

Ezt a két tulajdonságot használta fel, aminek a végén az egyik legsikeresebb étterem-tulajdonosnak mondhatja magát. Hatalmas álma valósult meg azzal, hogy a nehéz COVID-időszakot követően megnyithatta az éttermét. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

A Rumour óriási népszerűségnek örvend, és azok, akik belépnek az étterembe, valami egészen mást kapnak, mint máshol. Jenő tökéletesen használja fel a zsenialitását, amiből a kollégáinak is átad valamit.

Survivor: Sabira bevallotta, gyűlölte Rózsát, Zsófi már undorodik tőle

Nem egy sztárt láthattunk már bejelentkezni az étteremből, és ez legutóbb sem volt másképp. Valószínűleg még sok hasonló nagy név fog betérni Jenőékhez, és nem utoljára.

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.