Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,803 $

Survivor: Sabira bevallotta, gyűlölte Rózsát, Zsófi már undorodik tőle

Több nézőben sem váltott ki túlságosan nagy szimpátiát az, amit Sabira csinál, és immáron Zsófi ellen van.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik azt gondolták, hogy Sabira a játék elejétől kezdve taktikai szövetségeket köt a Survivor-ben, talán nem álltak messze a valóságtól. Zsófi mindvégig bizalmat szavazott a társának, aki nélküle már biztosan nem lehetne játékban.

Ennek ellenére most már Sabira is átállt, mindezt úgy, hogy előtte Rózsa ellenük szavazott, ami lehetővé tette, hogy Nilton a Holtak Szigetére kerüljön. Sabirát meglepte Rózsa kiszállása a szövetségükből, de ezzel talán csak egyedül volt. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Zsófi pontosan tudta, hogy Rózsában nem bízhat meg, és igen kemény szavakat fogalmazott meg róla, miközben Sabira beismerte, hogy gyűlöli őt. „Fú, ez a Rózsa… Fú de undorodok tőle. Már rég nem itt lenne a helye.” – reagált Zsófi a legutóbbi játékot követően, ahol nem volt szerencséje, és csak egy gumicukrot ehetett.

Survivor: Kabát trükkje a Holtak Szigetén, Alex csak nézett

„Állandóan csak a kajáról beszél, semmi másról, de nem segít semmiben, ő sem.” – reflektált Sabira, aki igazat adott Zsófinak, amikor Rózsáról beszélt, többek között hibbantnak nevezve. „Igazad van, naiv voltam.”

Lapozó: 1 2