Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Márki-Zay Péter is ott lesz Karácsony Gergely pénteki bejelentésén

Márki-Zay szerint Dobrev Klára minden kiválósága ellenére a lottóötöst jelenti Orbán Viktor számára a választásokat tekintve.

...svg content...Facebook/Márki-Zay Péter
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A kormányváltásért minden áldozatra képes vagy, de mindent kielemezve arra jutottak, hogy ha ő visszalép, azzal Dobrev Klárát segítették volna, aki nem tudta volna megnyerni Orbán Viktorral szemben a választást – ezt mondta Márki-Zay Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendégeként a 24.hu szerint.

Márki-Zay folyamatosan megbízható adatoknak nevezte azokat a közvélemény-kutatási eredményeket, amelyek szerint a második fordulóban ő nyerne, ha a főpolgármester visszalépne. A Mindenki Magyarországért Mozgalom jelöltje megvásárolt kutatásoknak nevezte azokat a felméréseket, amelyek ennek ellentmondó eredményre jutottak. 

Márki-Zay azt is elárulta, “nagyon büszke” Dobrev Klára eredményeire, valamint arra, hogy Magyarország nyitott a női politikusokra. Úgy véli, Orbán Viktor több száz milliós kampányt épített arra, hogy a magyarok gondolkodás nélkül elutasítják Gyurcsány Ferencet, ezért Dobrev – minden kiválósága ellenére – a “lottóötös” a miniszterelnök számára.

A Mindenki Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje elárulta, ő is ott lesz azon a pénteki bejelentésen, melyen Karácsony Gergely feltételezhetően azt közli, hogy visszalép Márki-Zay Péter javára.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.