Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,715 $

Survivor-Zsófi parasztnak, hülyének és önző varacskos disznónak nevezte ellenfelét

Zsófiban nagyon elpattanhatott valami, és nem kell sokat gondolkoznunk azon, hogy kihez is fogalmazhatta meg ezeket a sértő szavakat.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Minden kétséget kizáróan Zsófi az egyik, ha nem a legerősebb játékosa az idei Survivor-nek. Ez azonban nem minden, mert nemcsak ezen múlik, hogy valaki megnyerje a játékot.

Egyszer már visszatérhetett, és ha a Holtak Szigetére száműzik, esetlegesen a következő törzsi tanács végén, akkor még mindig lesz egy lehetősége arra, hogy visszatérjen. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Zsófi a játék elejétől kezdve hangsúlyozta, nem szabad megbízni Rózsában, aki szintén egy társa feladása miatt térhetett vissza. A fiatal lány nem akart megbíznia társában, és immáron Sabira is látja, hogy hibát követett el azzal, hogy bizalmat szavazott neki.

Survivor: mi történt Gáspár Evelinnel? Nyomoréknak nevezte magát (videó)

Sabira átállt Mátéékhoz, és a legutóbbi törzsi tanácson magára hagyta a két lányt. Zsófi másnap megint bepörgött, és igen sértő szavakat fogalmazott meg az egyik társáról. Túl sokat nem kell elmélkednünk azon, hogy kiről is lehet szó.

Lapozó: 1 2

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.