Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

12 ember vesztette életét egy buszbalesetben Indiában

Tizenkét ember életét vesztette csütörtökön India északi részén, miután a busz, amelyen utaztak, letért az útról és egy teherautónak ütközött – közölte a rendőrség.

...svg content...Autóbusz roncsa mellett emberek 2021. október 7-én, miután a jármû összeütközött egy teherautóval az indiai Uttar Prades állambeli Barabanki járásban. Csaknem egy tucat ember életét vesztette, többen életveszélyes sérülést szenvedtek. MTI/AP
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A hatóságok szerint a busz vezetője azért tért le az útról, hogy elkerülje az úton lévő kóbor szarvasmarhákat. A baleset Barabanki körzetben történt, Lucknow városától 40 kilométerre délnyugatra.

A buszon utazó 60 utas közül további 32-en megsérültek, de félő, hogy a halálos áldozatok száma nőhet, mivel több utas súlyos sérüléseket szenvedett, akiket most kórházban kezelnek – mondta Yamuna Prasad vezető rendőrtiszt.

A rendőrség szerint évente több mint 110 ezer ember hal meg közúti balesetben Indiában. A legtöbb balesetért a vakmerő vezetést, a rosszul karbantartott utakat és az elöregedett járműveket okolják írja a Mainichi.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.