Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,895 $

Séfek Séfe: balhé a stúdióban, csúnyán betelt a pohár a séfnél

A tavalyi évadban egy kuka bánta a dolgot, most pedig egy ajtó, miután a kékek nem voltak a helyzet magaslatán.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sokszor nem az zajlik a konyhában, mint amit a séfek szeretnének. Számukra is presztízs a győzelem, hiszen három különböző csapat küzd egymás ellen, miközben fogyatkoznak a versenyzők.

A nagy tempó és a tapasztalatlanság gyakran szül hibákat, és az, aki fejben nem a legerősebb, annak pláne gondjai lehetnek. Wolf András is elvárja a fegyelmet, és azt, hogy a versenyzők ne hibázzanak nagyot. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Nem mindig teljesül a kívánsága, és most volt egy olyan pillanat, amikor teljes mértékben betelt nála a pohár. Ilyen idegesnek talán még nem is láttuk őt ezelőtt, káromkodott, majd leszakadt az egyik ajtó.

Eddig nem látott jelenetek az új Ninja Warriorból, őrületesen lesz a verseny (videóval)

„Tamás napok óta hibát, hibára halmoz. Nagyon sokszor figyelmetlen. Ennyi baki után már én sem tudom kontrollálni az indulataimat. Szerintem most mindannyiunknak szüksége van egy kis nyugalomra, akár még a győzelmet is beáldoznám a nyugalomért.” – mondta András.

Lapozó: 1 2

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.

Dobrev Klárának nagyon ízlett a kőbányai kürtőskalács

A DK vezetője nagyon hálás volt azért, hogy szeretettel fogadták Kőbányán a választások előtt, ami a párt számára különösen nagy fontossággal bír.