Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,79 Ft
Euró
385,24 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
67,191 $

Survivor: Kabáték érdekes reakciója arra, hogy Máté lett az alfahím a másik szigeten

Máté messze nem a legerősebb játékos, mégis ő maradt egyedüli férfiként a másik szigeten, de ez még nem jelenti azt, hogy jó helyzetben lenne.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A színész teljesítménye eddig nem volt túl kimagasló, közepesnek nevezhető, és legutóbb a leggyengébbnek tartott Niltont győzte le egy párbaj során a törzsi tanács végén.

Ez azonban akkora erőt adott neki, hogy igencsak más stílusban tért vissza a táborba, és volt pár vitája a tűznél. Alapesetben azt gondolhatnánk, hogy ezt követően Rózsa, Máté és Juliska kipöccintik Zsófit és Sabirát, de ez nem lesz ilyen egyszerű. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

Egyrészt Zsófi megnyerte a korábbi védettségi játékokat, másrészt egyértelműen ő a legerősebb játékos odakint. Ugyanakkor ő sem bízhatja el magát, ahogyan Máté sem, bár erősen hangoztatta, hogy ő lett az alfahím.

Survivor-Zsófi Mátéról: „Vicc ez a csávó. Most nők között nagy lett a szája, és férfinek érezheti magát.”

Niltont nemigazán fogadták kitörő örömmel a Holtak Szigetén, csak Dani ment ki elé, míg Alex szerint ez a „visszanyalt a fagyi” esete. A színésznőt kicsit sem lepte meg a helyzet, mivel úgy látja, Nilton napraforgó módjára viselkedett, és akit tudott, elárult.

Lapozó: 1 2