Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

Survivor: Kabát és a tengeri sün esete, nagyon nagy forma (videó)

Kabát Peti rengeteget tesz hozzá az élményhez a Survivor legújabb évadában, kötelező figurája a törzstagoknak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kabátot korábban is rengetegen ismerhették, az egykori válogatott labdarúgó több televíziós műsorban is szerepelt, és imádták a nézők. Remek döntés volt a készítőktől, hogy őt is felkérték az Survivor új évadában.

Az első naptól kezdve imádja a közönség, nemigen kap negatív kritikákat, és tisztán játszik. A társaival sem volt igazán vitája, senki sem beszélt róla tiszteletlenül, ami jól mutatja, hogy nem megosztó személyiség. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

Attól nagyon távol áll, és szükség van rá, ráadásul egy erős játékos, aki a Holtak Szigetén folytatja tovább a versenyzést, miután egy játékon az egyik leggyorsabb volt, de meggyűlt a baja a puzzle-val.

Tolvai Reni szexi névnapos képétől úgy érzed, neked is névnapod van

Kabát szép lassan felfedezi a helyi élővilágot, és néha nagyon rácsodálkozik a dolgokra. A halak után a tengeri sünökkel kezdte meg az ismerkedést, ami számára teljesen új élmény volt.

Lapozó: 1 2

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.