Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Übercuki módon ünnepelte szülinapját kutyáival Vajna Timi, úton Los Angelesbe

Hihetetlenül édes felvételeken láthatjuk Rocky-t és Musut repülés közben.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Akinek már volt kutyája, tudja, hogy nem csak egy “állatról” beszélünk, hiszen négylábú barátaink egyik pillanatról a másikra a családtagjainkká válnak. Végtelen szeretettel fordulnak felénk, és minden egyes apró dologért hálásak. 

Aggódni is épp úgy aggódik értük a gazdi, mint a barátaiért vagy a szeretteiért, és nagyon ijesztő a gondolat, ha hosszú útra kényszerülünk, hogy egy repülőgép csomagterében, végeláthatatlan órákon keresztül egyedül legyenek.  Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Nem csoda, hogy Vajna Timi sem akarta egyedül hagyni a kutyusait a Los Angelesbe vezető, hosszú-hosszú órákon át, és minden bizonnyal mindent megtett azért, hogy ez ne így legyen.

Timi ráadásul születésnapját is most ünnepli, hiszen október 3-án betöltötte a 39-et, így ez egy remek alkalom lehetett, hogy kutyáival, Rocky-val és Musuval eltölthessen egy kis minőségi időt. 

A cikk még nem ért véget, folytatáshoz lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.