Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,232 $

Mbappé már nem rejti véka alá véleményét

Kylian Mbappé úgy döntött, hogy visszavág. Miután látta, ahogy a PSG szurkolói kifütyülték, amiért a Real Madridba akar menni, miközben Al-Khelaifi megtagadta tőle a távozás lehetőségét, a francia csatárnak elege lett, és ebben a válogatott szünetben több olyan interjút is adott, amire nem sokan számítottak.

...svg content...Fotó: Twenty20
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Először is világossá tette, hogy nem szándékozik hosszabbítani a PSG-vel. Most kedden pedig Messin volt a sor, aki két hízelgés között ragadta meg az alkalmat, hogy üzenjen: Mbappé annak idején Al-Khelaifihez költözött.

„Amikor Messi a csapatodban van, akkor tudod, hogy neki egy kicsit kevesebbet kell tennie azért, hogy tisztábban tudjon gólt lőni. Ez egy kialakult hierarchia” Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

– mondta Mbappé.

A Paris Saint-Germain ugyanúgy szenved a szezon elején, mint a Barca Luis Enrique és az MSN Messi, Luis Suárez és Neymar alatt, azzal a kiegészítéssel, hogy Pochettino Di Mariával bővíti a hármast. A pályán félelmetes a csapat, de amikor eljön az igazság pillanata, akkor a fizikálisabb csapatokkal állnak szemben, mert ha védekezésről van szó, akkor Mbappé, Messi és Neymar minden felelősséget a csapat többi tagjára hagy.

A legutóbbi játéknapon a Rennes időnként átgázolt a PSG-n, amely támadásban ötletek nélkül végül megadta magát az ellenfél lelkesedésének és kollektív játékának. Amíg megy a labda és Messi remekel, addig senki nem fogja felemelni a hangját, de amint az eredmények nem ezt mutatják, mint most, nem kell sokáig várni a pletykákra az argentin kevés munkája miatti feszültségről, ahogy Mbappé sem habozott a L’Equipe című lapnak adott interjújában – írja az El Nacional.

A panaszokhoz, miszerint többet kell futnia, hogy mások sétálhassanak, Mbappé még egy már-már frontális támadást is hozzáfűzött Al-Khelaifi ellen, hiszen ha már úgy döntött, hogy nem hosszabbít szerződést a PSG-vel, akkor úgy véli, hogy már nincs vesztenivalója. „Félelmetes, amikor az elnököd azt mondja, hogy „soha nem enged el ingyen”. Ott ültem a tévé előtt, nyeltem egyet, és azt kérdeztem, most mi fog történni?” – mondta Mbappé az RMC Sportnak.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.