Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,14 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
454,68 Ft
Bitcoin
59,054 $

Kínos hibákkal rajtolt el a Windows 11

Többek között a hálózati kapcsolat, így az internet sebessége is alacsonyabb lehet bizonyos driverek meghibásodása esetén.

Microsoft
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Windows 11 első stabil változatát bár sokan méltatták, a kritikák egy része jogosnak bizonyult, hiszen rengeteg kompatibilitási probléma adódott, amit csak driverek frissítésével lehet jó esetben orvosolni.

A legtöbb júzert érintő gond az lehet, hogy az Intel-féle Killer hálózati kártyák vezérlőszoftvere bizonyos körülmények között UDP-csomagokat dobálhat, ami teljesítménybeli gondokat okozhat a protokollt használó alkalmazásokban, például tovább tarthatnak a letöltések, lassabban működhetnek egyes VPN-szolgáltatások, laggolhatnak az online videojátékok – olvasható az Origo cikkében. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

A másik gonddal a fejlesztők és rendszergazdák találkozhatnak, feltelepített Hyper-V, illetve Windows Hypervisor esetén ugyanis az Oracle VirtualBox nem tudja elindítani a virtuális számítógépeket.

A vietnami felhasználókat érintő Cốc Cốc böngésző is működésképtelennek bizonyulhat, ám ezt szintén helyre lehet állítani egy, az elkövetkező hetekben érkező patch segítségével.

Több mint egymilliárd forintnyi kártérítést kapott egy férfi, aki 31 évet töltött a börtönben jogtalanul

Tévesen őt ítélték el egy gyilkosságért, pedig semmi köze sem volt hozzá. Most megtörtént a valódi igazságszolgáltatás.