Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

A PSG máris megválna Ramostól?

Ahogy telnek a hetek, úgy nőnek a Paris Saint-Germain aggodalmai Sergio Ramos állapotával kapcsolatban, emiatt a francia klub máris fontolgatja a középhátvéd továbbadását.

...svg content...Fotó: Instagram/Sergio Ramos
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Sergio Ramos mindössze 444 percet játszott az egész 2021-es évben a Real Madrid és a spanyol válogatott játékosakánt, és május 5-e óta nem viselt mezt, amikor a Real Madrid kiesett a Chelsea ellen a Bajnokok Ligájából.

„Sergio Ramosnak a felépülése során a vádliizmában kellemetlenségek jelentkeztek, és alkalmazkodnia kellett a terheléséhez. A jövő héten folytatja az egyéni felkészülést a pályán.“ Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

A PSG ezzel a rövid közleménnyel jelentette be, hogy Pochettinónak és a francia szurkolóknak még egy kicsit várniuk kell arra, hogy az andalúz középpályás bemutatkozhasson a PSG mezében, éppen akkor, amikor úgy tűnt, hogy hamarosan visszatér a futballpályára.

A PSG-hez közel álló média szerint Sergio Ramos teljesen leküzdötte a térdproblémáit, amelyek annyi fejfájást okoztak neki az utolsó hónapokban a Real Madridnál, de amikor már kezdte volna látni a fényt az alagút végén, megjelent a talpizomban egy rendellenesség, amely minden labdarúgó számára nagyon kényes terület, még inkább az olyan veteránok számára, mint Sergio Ramos – írja az El Nacional

Bár az orvosok szerint Sergio Ramos nagyon magas versenyszinttel állhat helyre, ha nem esik vissza a talpizomproblémák miatt, a PSG sportvezetésének egy része úgy véli, hogy az lenne az ideális, ha nem a tűzzel játszanának, és keresnék a kiutat, tekintve, hogy Ramosnak még mindig jó híre van, különösen a Premier League-ben.

Az elmúlt hónapokban a PSG mellett a Manchester United volt a leglelkesebb Sergio Ramos szerződtetése iránt, ezért a párizsi klub már érdeklődött arról, hogy a Martial-üzletbe bevonnák-e a középpályást, aki nem kap játékperceket, azonban a PSG már régóta szeretné szerződtetni. Az angol klub reakciója egyelőre negatív. A PSG-nek nincs más választása, mint megvárni, hogy Ramos újra jó szinten tud-e játszani, mielőtt újra próbálkozna.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.