Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Eddig pazarul teljesít a Halo Infinite tech preview változata

A 343 Industries fejlesztői csapata kitett magáért, a rajongók eddig pozitív tapasztalatokról számoltak be a tesztelés első hétvégéje után.

Xbox
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A decemberi hivatalos megjelenés előtt a Halo Infinite fejlesztői nyilvánossá tették bétatesztelők számára a játék tech preview változatát, ami lényegében egy demó, melyben kiválasztott pályákon nézhetik meg, miként funkcionálnak a game alapvető elemei.

A stúdió nemrégiben közzétette a Performance Mode nevű frissítést is, így a hétvége folyamán bebizonyosodott, hogy a korábbi szivárogtatások igazak voltak, vagyis Series X konzolon akár stabil 120 fps mellett is játszhatunk a game-mel akadások nélkül, 4K felbontás mellett. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Sajnos azonban a 60 fps még mindig jobb választásnak tűnik, hiszen a Performance Mode bekapcsolása esetén veszítünk a textúrák minőségéből, valamint a ray tracingből, így a vizuális élmény bizonyos szinten csökkenhet.

A Digital Foundry elemzéséből megtudhattuk, a játékosokon múlik, éppen melyik üzemmódot preferálják majd játék közben, így saját ízlésünk szerint választhatjuk ki, milyen részletesség és képernyőfrissítési sebesség mellett akarjuk végigvinni a játékot.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.