Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Elesett a Facebook, a Messenger és az Instagram

Egyelőre nem tudni, mikor térhetünk vissza a lájkoláshoz.

Fotó: Unsplash/Alexander Shatov
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Úgy tűnik, elsett a Facebook, az Instagram, a WhatsApp és a Messenger is, legalábbis erre utal a DownDetector ábrája, amin jól látható, hogy öt óra után szépen elkezdett növekedni az említett közösségi oldalakkal kapcsolatos hibajelentések száma. 

A Facebook a Twitteren azt írja, tudnak a problémáról, és igyekeznek minél hamarabb elhárítani azt, a kellemetlenségért pedig a felhasználók elnézését kérik. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Arról nem írnak, hány felhasználót érint az összeomlás, de úgy tűnik, nem vagyunk kevesen, hiszen másodpercről másodpercre ugrik fel százasával a lájkok és a retweetek száma a Facebook tweetjén.

Egyelőre azt sem közölték, mikorra várható a hibák kijavítása, mindenesetre addig be kell érnünk a többi közösségi oldallal.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.