Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,96 Ft
Euró
396,25 Ft
Font
468,97 Ft
Bitcoin
61,919 $

Megdöbbentő kép a halálos csepeli buszbaleset helyszínéről, még a sportkormány is elhajlott

Érkezett egy helyszíni kép a tragikus buszbalesetről, aminek két halálos áldozata van, már nem lehetett segíteni rajtuk.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk a halálos csepeli buszbalesetről, ami két áldozatot követelt. A rendőrség tájékoztatása szerint 22 óra 45 perc körül történt a baleset, még szombat éjjel a XXI. kerületben a Szent István úton.

Egyelőre tisztázatlan, hogy milyen körülmények között ütközött össze a személyautó és a menetrend szerint közlekedő busz. Az autóban tartózkodó két férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A helyszínen készült kép is megmutatja, hogy a két férfinek valószínűleg esélye sem volt, felismerhetetlenre roncsolódott a jármű (Mazda MX-5). Egyelőre nem ismert, hogy mekkora sebességgel haladhattak, illetve be voltak-e kötve.

Fotó: Összeroncsolódott személyautó Csepelen 2021. október 3-ra virradóan, miután eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Az autóban utazó két férfi meghalt. A busz utasai közül ketten könnyebben megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán

Agyi implantátum segíthet az epilepsziásokon, ígéretes eredményeket értek el

Csaknem 80 százalékkal csökkentheti a betegség tüneteit, azoknál is, akik eddig nem reagáltak a kezelésekre.