18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,53 Ft
Euró
386,78 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
66,745 $

Egy szál alsónadrágra vetkőzve kínált állást egy fiatal nőnek a sörhasú politikus

Annak ellenére, hogy saját maga is készített videót az esetről, a 61 éves döntéshozó minden vádat tagad.

...svg content...Twenty20
Style

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A romániai Braila megyében található Gropeni település polgármestere, Stan Malinche múlt héten, a hétvégi pártkongresszus előtt egy nappal, egy bukaresti szállodában magányosan érezte magát, ezért véletlenszerűen kiválasztott egy fiatal hölgyet magának a Facebookon, akit üzenetekkel bombázott.

A politikus először azt írta, személyesen akarta megbeszélni az együttlétért járó előnyöket, végül azt ígérte a lánynak, hogy bármilyen állást megkaphat a polgármesteri hivatalban, akár a szociális ügyekkel foglalkozó osztályon, akár a közbeszerzési irodában vagy az adóügynél – írta a Főtér hírportál. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A huszonéves nő végül elküldte a bizonyítékokat, köztük a félmeztelenül felajánlkozó férfi testéről készült videót is a sajtónak, hogy mindenki láthassa, miként viselkedik a korábban nagy becsben tartott polgármester.

Pár évvel ezelőtt egy rózsaszín alsógatyában pózoló Termes megyei elöljáró bukott le hasonló körülmények között, akit ahelyett, hogy elmarasztaltak volna, egyenesen kitüntettek.

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.