Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,56 Ft
Euró
385,10 Ft
Font
450,68 Ft
Bitcoin
69,685 $

Napos, száraz időre érdemes készülni a hétvégén – egy kis széllel tarkítva

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzése szerint még nem kell elővenni az esernyőket, egyelőre napos és száraz őszi idő vár ránk.

...svg content...Fotó: Unsplash/Justin Cron
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Este az Északnyugat-Dunántúlon is megnövekszik a felhőzet, majd éjszaka dél felől már szárazabb levegő érkezik fölénk, így a déli, délnyugati megyékben fokozatosan kiderül az ég. Főleg északkeleten párássá válik a levegő, köd, valamint alacsonyszintű rétegfelhőzet is képződik.

Szombaton túlnyomórészt napos, száraz időnk lesz, csak az Alpokalján, illetve az északkeleti megyékben lesz több felhő, ahol csak lassabban szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, de délután néhány órára ott is kisüt a nap. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

A déli, délkeleti szél pénteken mindössze északnyugaton lehet időnként élénk, ugyanakkor szombaton már a keleti harmad kivételével nagy területen megélénkül, Sopronnál meg is erősödhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 11 fok között várható, a hidegebb a derült déli területeken lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 18 és 22 fok között alakul.

(MTI)

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.