Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,91 Ft
Euró
385,31 Ft
Font
448,79 Ft
Bitcoin
64,387 $

Nyerő Páros: itt az új évad előzetese, ez kemény lesz

Többen is elsírják magukat, lesznek viták, és talán komolyabb veszekedések is, de mint mindig, ezúttal is csak egy páros nyerhet.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódik az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amelynek előzőévada különösen nagyot szólt. Az volt az a bizonyos évad, amit Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nyert meg, ráadásul óriási fölénnyel.

Dér Heni az adás ideje alatt elképesztő mennyiségű támadást kapott, rengetegen kritizálták a stílusát, és mindennek elhordták. Egy idő után már kezelni sem lehetett a helyzetet, és ez napokon át tartott. Soron kívül Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Az RTL Klub időközben bejelentette az új évadot, amiben szintén nagy és érdekes nevek kaptak helyet. Ez már garantált lehet a magasabb nézettségre, és úgy tűnik, a viták sem maradnak el.

A koncepció ugyanaz, egy fedél alatt laknak a sztárpárok, akiknek meg kell küzdeniük egymással, méghozzá napi szinten. Rengeteg érdekes és humoros feladat vár a csapatokra, akik közül csak egy nyerhet.

Lapozó: 1 2

Már most tudni, körülbelül milyen büntetésre számíthat Robert Fico merénylője

Miközben Robert Fico élet-halál között lebeg a merénylet miatt, már tudni, milyen büntetésre számíthat a merénylője.

Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Tekintve, hogy egy idős férfi követte el a Robert Fico elleni merényletet, igen csekély a valószínűsége annak, hogy élhet még szabad életet ebben a világban.