Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Fürjes Balázs fideszes képviselő vitára hívta az ellenzék jelöltjét

Vitára hívta Fürjes Balázs, Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Hajnal Miklóst a budai 3-as választókerültben.

...svg content...Fotó: Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fõvárosi agglomeráció fejlesztéséért felelõs államtitkár. (MTI/Illyés Tibor)
Belföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A budai 3-as választókerületben, amely a 2. kerület harmadát és a 12. kerületet foglalja magába, lezárult az ellenzéki előválasztás. 

Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára a Facebookon tette közzé, hogy felhívta Visi Piroskát (Új Világ Néppárt) és Komáromi Zoltánt (DK), hogy gratuláljon nekik az elért eredményhez, még akkor is, hogyha más utat tartanak jónak Magyarország számára, azonban elvitathatatlan, hogy sok munkát és fáradságot tettek bele az elmúlt hetek vetélkedésébe. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Emellett gratulált Hajnal Miklósnak a jelöltségéhez, és tett egy javaslatot: kérjék fel Gundel-Takács Gábort vitavezetőnek, és csapjanak össze nyilvánosan a Hegyvidék TV-ben. 

„Remélem, a baloldal jelöltje készen áll a nyilvános vitára, elfogadja a felkérést. Várom válaszát, és mindenképpen tájékoztatom Önöket is! Hajrá, Buda!“ – zárta a bejegyzést Fürjes. 

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel élő interjút ad a Kossuth Rádió vendégeként, minden bizonnyal a Robert Fico ellen elkövetett merénylet lesz az egyik fő téma.