Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Két különböző helyszínen is életet mentettek a magyar rendőrök

A két rendőr nagyon gyorsan cselekedett, aminek a végén megmentették a magatehetetlen férfit, míg az ózdi egység egy öngyilkosságot akadályozott meg.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Bellér Csaba r. főtörzszászlós, és Nagy Csaba r. őrmester ma reggel még nem tudta, hogy életet fog menteni. Reggel 9 óra után egy ózdi családi házhoz mentek intézkedni, miután kiderült, hogy egy nem érnek el egy középkorú, egyedül élő férfit a hozzátartozói.

Két napja próbálkoztak, de nem érkezett reakció. A rendőrök ezt követően befeszítették a bejáratot ajtót. Odabent volt a férfi, aki ugyan eszméletlenél volt, már nem tudott beszélni. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„A rendőrök a bajbajutott személyhez azonnal segítséget hívtak, a kiérkező mentőszolgálat munkatársai pedig további ellátása céljából kórházba szállították a férfit.” – szólt a közlemény.

A másik esetben szerda kora délután kellett intézkedniük a rendőröknek egy öngyilkossági kísérlet miatt. A férfi közölte, hogy a felesége öngyilkossági szándékkal indult el a recski hétvégi házukba.

Húsz év börtönt kaphatnak, amiért meg akarták gyilkolni Orbán Viktort

„Madarász Imre c. rendőr főtörzszászlós, valamint Gál Imre rendőr törzszászlós körzeti megbízottak azonnal megkezdték a nő felkutatását, akit a helyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül megtaláltak a település külterületén. A hölgy kimerült volt, zavartan viselkedett, ezért őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.” – írja a rendőrség

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.