Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,43 Ft
Euró
387,60 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
66,533 $

A magyar autósok is kártérítést kaphatnak a Volkswagentől a dízelbotrány kapcsán

Az Európai Unió ultimátumot adott a Volkswagennek, hogy ne csupán a német autósokat kármentesítse.

...svg content...Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A dízelbotrány kirobbanása után hat esztendővel Brüsszel felszólította a Volkswagen-csoportot, hogy a dízelbotrányban érintett összes uniós járműtulajdonost kártalanítsa a cég – adta hírül a Portfolio.

Németországot kivéve az autógyártó eddig elzárkózott a többi államtól, ugyanis úgy gondolták, hogy a végrehajtott visszahívási akcióknak, elvégzett javításoknak köszönhetően az összes jármű biztonságos és megfelel a jogszabályi követelményeknek, a tulajdonosok pedig nem szenvedtek anyagi kárt. Soron kívül Példátlanul heves vihar csapott le Texasra, legkevesebb 4 ember életét vesztette (videók)

Az Európai Bizottság és a fogyasztóvédelmi szervezetek nyomást helyeztek a Volkswagenre, így ha végül tényleg sikerül elérni, hogy a konszern fizessen több millió tulajdonosnak, köztük számos magyar vásárlójának, az elképesztő összegeket emészthet fel egy eleve kihívásokkal teli időszakban.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.