Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Drámai pillanatok: saját édesanyja élesztette újra a két hónapos újszülöttet

Egy újabb drámai helyzetről számolt be az Országos Mentőszolgálat a hivatalos Facebook oldalán, de szerencsére nem történt tragédia.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Igazi rémálom volt, amit az édesanyának át kellett élnie: Minden szülő rémálmát élte át az a Fejér megyei édesanya, aki tegnap este kérte a mentők gyors segítségét, amiért két hónapos kisbabája nem lélegzett – olvasható az OMSZ bejegyzésében.

A mentők nagyon gyorsan, higgadtan és profin reagáltak: Tapasztalt mentésirányító bajtársunk azonnal több mentőegységet, köztük a Koraszülött rohamkocsit is riasztotta a helyszínre, miközben megpróbálta megnyugtatni a zokogó édesanyát, aki a telefonon kapott utasítások alapján megkezdte gyermeke újraélesztését. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Ketten meghaltak egy balesetben Som közelében, hárman válságos állapotban vannak

Az életmentés sikeres volt, a kisbabának immáron két születésnapja lehet: Az életmentés szerencsére hamar sikerre vezetett és mire a mentők perceken belül megérkeztek, a csöppség vérkeringése már visszatért. Emelt szintű ellátás után, bajtársaink végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a gyermeket, hős édesanyja kíséretében.

Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk! – írták a mentők.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.