Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Vasvári Vivien elárulta, hogyan akadályozta meg a terhességi csíkok kialakulását

Továbbá azt is megtudhattuk, hogy a terhességei alatt hány kilogrammot vett fel, ami összességében nem volt kevés.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A terhességi csíkok a kismamák egyik nagy ellensége, rémálma. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és elviselik, de a többség szeretné megelőzni ennek kialakulását. Vannak hasznos tippek, amik jó megoldást jelenthetnek, néha pedig a genetika is besegít.

Sok minden játszik ebben szerepet, Vasvári Vivinek például egyáltalán nem voltak terhességi csíkjai, ám tett is ezért, hogy megelőzze a folyamatot. Ennek kapcsán tették fel neki a kérdést az Instagram oldalán, hogy mit ajánl a terhességi csíkok ellen. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Babavárás alatt mindent, ami olaj, vagy zsíros krém. Patikában kapható több ilyen termék is, ami jó rá. Nekem nem volt egyik babámnál sem ilyen csík, de én egész nap kentem, több alkalommal, amikor csak eszembe jutott.”

„Tocsogott a hasam az olajban. Megelőztem. Egészen az első napoktól kedve csináltam. Pedig 25 kilogrammot szedtem fel a várandósságaim alatt, és szerencsére elkerült engem ez a veszély.”

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.