Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,880 $

A Barcának 642 millióval kevesebb jut fizetésre, mint a Real Madridnak

A Barcelona a másodikról a hetedik helyre csúszott hátra azon a listán, amelyen a klubokat rangsorolják abból a szempontból, hogy mennyi pénzt költenek a fizetésekre. A tabellát a Real Madrid vezeti 739 millió euróval.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A COPE El Partidazo című műsora ma reggel, keddről szerdára virradóra beszámolt a LaLiga Santander csapatainak a 2021-22-es szezonra vonatkozó fizetési sapkájáról. Az új skála „kiemeli az FC Barcelona nagy visszaesését, amely az előző szezonban 347 millióval a második helyről 97 millióval a hetedik helyre került“ – írja a sport.es.

A COPE beszámolója hozzáteszi, hogy „ezzel a csökkenéssel bebizonyosodott, hogy az katalánoknak miért volt annyi gondjuk a nyáron, hogy Leo Messi távozása ellenére kiegyenlítsék a könyvelést, és hogy csak olyan szabadon igazolható játékosokat tudtak szerződtetni, mint Memphis, Agüero vagy Eric Garcia“. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Kiemeli a Real Madridnál tapasztalt növekedést is, amely 473 millióról 739 millióra emelkedett: „Ez azt jelenti, hogy a madridiak 739 milliót költhetnek fizetésekre, bár ebben a szezonban nem érik el ezt az összeget“, 642 millióval többet, mint az FC Barcelona – teszi hozzá a tájékoztatás.