Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,026 $

Kemény beszólás a Séfek Séfében: „Te egy vesztes vagy!”

A séf kemény szavakkal próbálta motiválni a versenyzőt, aki túl hamar készült el az ételével, és ez gondot jelenthet a végén.

Fotó: Instagram/Séfek Séfe
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Séfek Séfében hatalmas a tempó, egy pillanatra sem lehet elmélázni, mert máskülönben annak nagyon nagy árat fizetnek a versenyzők. Nem egy példát láttunk erre a szezonok alatt, és ez most sincs másképp.

Krausz Gáborék mindig segítőszándékkal fordulnak a versenyzőkhöz, ám vannak, akik ezt nem fogadják meg, és azt gondolják, az a jó, amit ők csinálnak. A nyomás is hibához vezethet, és ezzel a versenyzők is tisztában vannak. Soron kívül Gyurcsány szerint Magyar többet árt az ellenzéki oldalon, mint a kormány oldalán

Tamásnak furcsa gondja akadt, ami valójában ritka, mert nem túl későn, hanem túl hamar készült el az egyik elemmel. Ennek pedig az lehet az ára, hogy a kóstolásig ki fog hűlni. Összesen 20 perc volt még hátra, ami rengeteg idő.

Óriási számokat produkál a Sztárban sztár leszek!, megvan az újabb rekord

A séfek jelezték neki, hogy gondban lesz, addig ő csak azt hajtogatta, hogy megoldja. Az volt a terve, hogy még berakja a sütőbe, de ez nem éppen a legjobb megoldás. Egyszerűbb lett volna, ha időben, és nem túl hamar készíti el az elemet.

Lapozó: 1 2

Videón Szoboszlaiék újabb pontvesztése az angol bajnokságból

Nem futnak jó szériát Szoboszlai Dominikáék, ráadásul a magyar válogatott sztárja visszakerült a kispadra, és csak alig pár percet kapott.