Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Séfek Séfek: félelmetes ordibálás a konyhában (videóval)

Többen ledöbbent arccal figyeltek fel a hatalmas ordibálásra, de valószínűleg másokat is váratlanul ért ez a hang.

Fotó: Facebook/Séfek Séfe
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódik a Séfek Séfe, immáron egy sokkal izgalmasabb környezetben, a konyhában, ahová már a séfek is csatlakoznak. A válogatókon nem volt könnyű dolga a séfeknek, mert „vakon” kellett dönteniük, azaz semmit nem tudtak a versenyzőkről.

Kizárólag az étel alapján hozhatták meg a döntésüket, és néha meg is bánták azt, amikor kiderült, hogy egy tapasztaltabb szakember készítette a nem éppen túl acélos ételt. A java azonban még csak most jön, ki kell válogatniuk a legjobbakat, ami szintén nem egyszerű feladat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Immáron arcokat és karriereket is társíthatnak egy-egy teljesítményhez, ami valamelyest könnyít a helyzeten. Nem mindenki lesz a helyzet magaslatán, és lesz egy olyan pont, amikor az egyik sztárséf ordibálni kezd.

Dancing with the Stars 2: Gelencsér Timi utódja nem nyűgözte le a zsűrit

Óriási hanggal szólt oda a versenyzőknek a séf, akik ledöbbent, és hirtelen mindent abbahagytak. „Őszintén megmondom, azért össze*artam magam.” – ismerte el az egyik versenyző a forgatások után.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.