Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,804 $

Álarcos énekes: Szabó Zsófi döbbenetes születésnapi ajándéka (videó)

Zsófit egyenesen sokkolta a születésnapi ajándéka, amit egy ideig biztosan nem fog elfelejteni, de a nagy ijedtség után mégis örült neki.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén sem maradhattunk Álarcos énekes nélkül, sok érdekes jelenetet láthattak a nézők. Sőt, két sztárt is lelepleztek, akik már nem folytathatják tovább a versenyt, de nagyot alakítottak.

Szulák Andrea az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetést okozta, sokáig még a versenyző nemét sem tudták megtippelni, olyan jól játszott a hangjával. Szandiék sem akarták elhinni, hogy ennyire távol álltak a valóságtól a tippjeikkel. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Természetesen a show többi része sem maradhatott el, már csak amiatt sem, mert Szabó Zsófinak születésnapja volt. A nyomozók felköszöntötték, és Fluor Tomi mindent beleadott, hogy egy különleges ajándékkal kedveskedjen.

Gelencsér Timi nem hitt a szemeinek, Árpa Attiláék nagyot hibáztak

Az apróságok mellett tortát is kapott Zsófi, aki ekkor még nem is sejtette, hogy mi vár rá. Egy hatalmas mackót vittek be, ami kvázi életnagyságú, de nem ez volt a csavar a történetben, távolról sem.

Lapozó: 1 2

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.