Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Játékpisztollyal raboltak ki négy fiút a Gellért hegyen

A rendőrség gyors munkát végzett, napokon belül elfogták az elkövetőket, akik csoportosan rabolták ki a fiatalokat.

Fotó: police.hu
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendelkezésre álló adatok szerint a rablás szeptember 19-én 21 óra körül történt a Gellért hegyen, ahol négy fiút fenyegettek meg, és az értékeik átadására szólították fel őket. Egy háromfős társaság volt az elkövető, akik közül az egyik a nyomatékosítás érdekében egy valódinak tűnő pisztolyt is elővett a zsebéből.

A sértettek egy fülhallgatót, egy mobiltelefont adtak át a fenyegetés hatására, majd ezt követően a rablók elmenekültek a helyszínről. A rendőrségi közlemény szerint a rablás során senki sem sérült meg, a történtekről csak másnap, szeptember 20-án tettek bejelentést.

„A BRFK Rablási Osztályának nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket 2021. szeptember 24-én XI. kerületi tartózkodási helyükön elfogtak és előállítottak. Egyiküknél megtalálták és lefoglalták a rablásnál használt fegyvert is, amiről kiderült, hogy egy játékpisztoly.”

Már megint: életveszélyes jelenet az M1-esen (videó)

„A 18 éves K. Balázst, a 16 éves F. R-t és a 14 éves F.A-t kétrendbeli rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbevételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottak kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.