Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,69 Ft
Bitcoin
62,634 $

Kabát Peti óriási jelenete a születésnapján

Rácz Jenő Michelin-csillagos chef osztotta meg a videót, aki köztudottan nagyon jó barátságot ápol az ex-futballistával.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kabát Péter egy nagyon hosszú futballkarriert tudhat maga mögött, melynek ideje alatt a válogatottban is volt lehetőséget játszani. Az egykori csatár összesen 16 alkalommal húzhatta magára a címeres mezt, melyek talán a legkülönlegesebb pillanatai voltak.

A 180 centiméter magas játékos 1994 és 2017 között rúgta a bőrt, ezzel egy nagyon hosszú időszkaot zárt le az életében. Időközben hozzászokhatott ahhoz, hogy milyen az, amikor már nem a futball határozza meg az életét. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Az Újpestnél legendaként tisztelik, nagyon nagy kedvenc lett az évek alatt, és majdnem ott is fejezte be a pályafutását. Végén Győrben akasztotta szögre a stoplisát, de a futball iránti szeretete nem változott, azóta is imádja.

Survivor: Dani kemény üzenete azoknak, akik hátba szúrták a törzsi tanácson

Jelenleg a Survivor-ben szerepel, ahol az egyik legerősebb játékos, és jó esélye lehet a győzelemere. A következő napok is rendkívül izgalmasak lesznek, érdemes figyelemmel követni az eseményeket, már csak Kabát miatt is, aki hatalmas figura.

Lapozó: 1 2