Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,06 Ft
Euró
390,53 Ft
Font
457,41 Ft
Bitcoin
57,108 $

Bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a Fall Guys

Mi sem bizonyítja jobban az indie játékok zsenialitását, mint annak a ténye, hogy minden idők legtöbbször letöltött PS Plusos game-jévé avanzsált a Fall Guys.

Twitter/Fall Guys
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A rendkívül szórakoztató online multiplayer ugrálós kaland, a Fall Guys: Ultimate Knockout bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe azt követően, hogy a tavaly augusztusban megjelent játékot hozzáadták a PS Plus könyvtárához.

A videojáték hivatalos Twitter-oldalán dicsekedtek el a rekordról, amely révén minden idők legtöbbször letöltött PS Plusos game-jévé vált a Fall Guys, a szolgáltatáshoz történt hozzáadása utáni négy hónap alatt ugyanis több mint 11 millió darabot adtak el belőle. Soron kívül Szigorított a kormány a testnevelés óra alóli felmentéseken

Ilyen teljesítményre eddig csak a legnagyobb stúdiók, a Rockstar és az EA voltak képesek, esetükben azonban szó sincs óriási techmogulok támogatásáról, hiszen a Devolver Digital kiadó mindössze húsz alkalmazottal működik, míg a brit Mediatonic fejlesztői csapata is viszonylag frissnek számít a piacon.

A Fall Guys múlt hónapban ünnepelte első évfordulóját, a népszerűsége pedig továbbra is töretlen, korosztálytól függetlenül napi szinten több százezren játszanak vele, és már az ötödik kompetitív szezonja startolt el olyan nagyágyúk közreműködésével, mint például a Ratchet and Clank és az Among Us.

A vicces battle royal videojáték egyébként PC-n és PS4-en érhető el, míg Nintendo Switches, Xbox One-os, Series X/S-es, valamint PS5-ös változatán jelenleg is dolgoznak a stúdió szoftverfejlesztői.

Gigantikus beruházást tervez a Microsoft Indonéziában

A beruházás értéke nem kevesebb, mint 1,7 milliárd dollár.

Szigorított a kormány a testnevelés óra alóli felmentéseken

A parlament elfogadta a közoktatási szabályokat érintő törvénymódosításokat, amelyek új szabályokat vezetnek be a testnevelési órák alóli felmentések kapcsán.