Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,833 $

Képek Sarka Kata 35. születésnapjáról, Vajna Timi is ott volt

Sarka Kata beöltötte a 35. életévét, ami egy nagyon emlékezetes estét is jelentett számára, Vajna Timi szintén ott volt a vendégek között.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ezekben a furcsa időkben a születésnapnak még nagyobb jelentőséget adhatunk. Mindig fontos hálásnak lennünk azért, hogy élünk, különösen akkor, ha egészségesek vagyunk, és kiegyensúlyozott az életünk.

Amikor minden a helyére kerül, általában sokkal gyorsabban telik az idő, legalábbis ezt érezzük, majd arra kapjuk fel a fejünket, hogy megöregedtünk. Emiatt is fontos, hogy igazán megéljük a pillanatokat és azokból sokat gyűjtsünk. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Ezek a pillanatok azok, amik további értelmet adnak az életünknek, mert nem amiatt jöttünk a Földre, hogy szomorkodjunk. A sztárok közül sokan ezt próbálják hangsúlyozni, például Sarka Kata is, aki szinte mindig mosolyog és jó energiákat sugároz magából.

Tóth Andi őrületesen szexin néz ki a Dancing with the Stars 2 nyitánya előtt

A közel 380 000-es Instagram oldalán rengeteg hasonló tartalmat találni, amelyekkel ad némi betekintést a magánéletébe. A rajongók, követők hálásak ezért, és általában rengeteg like-kal viszonozzák ezt.

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.