Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Nem semmi, ebben az egyedi cipőben lép fel Curtis

Curtis kitart a csapata mellett, még a legnehezebb időkben is, és nem hajlandó elfordulni tőlük, hiszen egy igazi szurkoló ekkor mutatja meg a támogatását.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Talán egy egész ország tudja, hogy Curtis kinek drukkol a magyar futballban. Senki számára nem lehet kérdés, hogy az Újpestért dobog a szíve, ahol nem mellesleg profiként is játszhatott, és különleges emlékeket gyűjtött.

Azóta nagyon sok minden történt, nemcsak a rapper, hanem a klub életében is. Nem lehet azt mondani, hogy a legendás csapat fennállása legjobb időszakát élné meg, mert távolról sincs erről szó, finoman fogalmazva sem. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

Többen ezt kihasználják, és időről időre beszólnak Curtisnek, aki továbbra is ugyanúgy támogatja a csapatát, mely jelenleg csak az alsóházban szerepel, míg az örök rivális Ferencváros például a bajnoki címért küzd.

Séfek Séfe: Krausz Gábor megmondta a frankót

Ezek most valóban nem az Újpest évei, és a klubnak mindent meg kell tennie azért, hogy elkerülje a kiesését. A szezon hosszú, bármi megtörténhet, ki tudja, hogy mit hoznak a következő hónapok a pályán…

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.